Profili i Kompanisë

Fabrika e Çimentos Sh.A. USJE është prodhuesi i vetëm i çimentos në Republika e Maqedonisë së Veriut. Fabrika e Çimentos SH.A. USJE është formuar në vitin 1955, jo shumë larg gurores për mergel në veriperëndim të Shkupit, dhe është shembull i përkryer i kompanisë me zhvillim të qëndrueshëm. Investimet tona të vazhdueshme në teknologjinë prodhuese, fillimi dhe zbatimi i projekteve të ndryshme në sferën e mbrojtjes së mjedisit jetësor, zhvillimi i bashkësisë dhe projekt...

Vlerat tona


Vlerat  tona Titan gjenden në thelbin e asaj se cilët jemi dhe udhëheqin gjithçka që na kryejmë...

Si e prodhojmë

Si e prodhojmë çimenton dhe betonin e gatshëm

Raportet e USJE
Raport Vjetor dhe Financiar 2011
Raporti i Përgjegjshmërisë Sociale të Korporatës 2016
Raporte vjetore dhe shoqërore të Grupacionit TITAN
Raporti Vjetor i Integruar 2018