Медиа библиотека

Ве молиме, пред да објавите какви било фотографии дадени во медија библиотеката, прочитајте ги условите за користење. Кога преземате фотографија што има авторско право, името на фотографот е вклучено во името на датотеката.

Клучка на автопатот Миладиновци – Штип која ги поврзува коридор 8 и 10

Надпатник на автопатот Миладиновци – Штип

Вијадукт на автопатот Демир Капија - Смоквица

Тунели на автопатот Демир Капија - Смоквица

Делница од автопатот Демир Капија – Смоквица, дел од коридорот 10

Конзолен мост на делница Демир Капија – Смоквица