ЖИВОТНА СРЕДИНА

Заштитата на животната средина е клучот за нашиот одржлив бизнис-модел

ИЗВЕШТАИ ЗА ЕМИСИИТЕ

Редовни и прецизни информации за сите засегнати страни

TITANUP

Мобилна апликација и веб платформа за нашите клиенти

Општи услови

За нашите изведувачи и добавувачи

Придружете ни се

Иницијативи за одржлив развој

Наша цел е да дадеме позитивен придонес кон одржливиот развој на заедницата. Преку реализација на различни активности, сакаме да оствариме позитивно влијание врз луѓето, врз нашите соседи, но и врз пошироката заедница на која ѝ припаѓаме и нè опкружува.

Вредностите се во срцето на она што ние во Титан го создаваме. Се фокусираме на нашите перформанси и доброто на нашите луѓе, на нашите партнери и нашата Планета

ОТВОРЕН ДЕН

Посетете нè и дознајте повеќе за УСЈЕ

ПАРТНЕРСТВО СО УЧИЛИШТАТА

Ги поддржуваме младите за подобра иднина

ESG Извештај 2023

Еко-иницијативи

Посветени на животната средина